Жахлива історія на Житомирщині: чоловік замерз у туалеті, в якому жив

  "Він не був агресивним  чи алкоголіком. викликав співчуття через те, що так потерпає"...

   Надзвичайну історію про людську трагедію і байдужість розповіла exo.net.ua житомирянка Юлія. Ще восени вона помітила між гаражами по вул. Якіра, де проживає, нашвидкуруч зібрану халабуду і чоловіка, який заносив туди свої речі і проживав там.

  З настанням холодів вигнанець (як виявилося, у безхатченка була сім'я) переніс свій нехитрий скарб... у закинуту вбиральню неподалік.

  - Він не був агресивним чи алкоголіком. Мені було шкода його. Носила йому гарячі страви і напої, - розповіла Юлія. - Зверталася до дільничного, але той відповів, що силоміць забрати чоловіка не можна з того туалету.

  Отак і жив Микола (так звали безхатька) в холоди в туалеті. Він лежав і постійно кашляв... Житомирянка зверталася за допомогою на сайт "Відкрите місто", звучала розповідь про замерзаючу людину і в ефірі однієї з житомирських радіостанцій... Коли вдарили нещодавні морози, безхатька Миколи не стало - він просто замерз у своїй смердючій будці. Юля дізналася від очевидців, що приїжджала "Швидка" і забрала захололе тіло...

І. Тичина, exo.net.ua

 

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 05/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework