На Житомирщині незабаром може з’явитися новий лісовий заказник місцевого значення

  Відповідне рішення про створення лісового заказника місцевого значення в Олевському районі підтримали депутати обласної ради під час засідання постійної комісії з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

   Засідання постійної комісії відбулося 4 лютого. Депутати розглянули ще низку питань, серед яких і звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання спеціального дозволу на користування надрами на теренах Житомирської області.

  «Лісовий заказник місцевого значення «Сущанський» планується створити у Дочірньому підприємстві «Олевський лісгосп АПК».  Заказник займатиме територію 139,5 гектарів. На території майбутнього заказника проживають глушець та лелека чорний – червонокнижні птахи, також є рідкісні рослини», - зазначила начальник управління екології та природних ресурсів ОДА Оксана Ревенко.

  Члени комісії підтримали створення цього заказнику на території Житомирської області. За їх словами, має бути баланс між природно-заповідним фондом та видобуванням надр.

Джерело: Житомирська ОДА

 Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 06/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework