На Житомирщині двоє чоловіків крали з військової частини зброю та продавали її. ФОТО

  Співробітники Служби безпеки України у межах протидії незаконному обігу зброї блокували на Житомирщині реалізацію військових засобів ураження.

  Оперативники спецслужби встановили, що двоє раніше судимих мешканців Новограда-Волинського налагодили збут зброї та боєприпасів, що, за попередньою інформацією, вони викрали із однієї з військових частин дислокованих на території області. «Клієнтів» чоловіки підшуковували серед своїх знайомих та представників місцевих кримінальних кіл.

  Про це повідомляє Прес-група УСБ України в Житомирській області.

30CF2EF4 FBB5 4935 ABAE F3BFFCA2EA40

  Правоохоронці затримали обох правопорушників поблизу Новограда-Волинського під час чергової спроби продажу двох автоматів із магазинами, пістолета з набоями та глушника, за які вони планували виручити шістдесят п`ять тисяч гривень. У ході спецоперації один із зловмисників намагався чинити збройний опір співробітникам СБУ. Під час санкціонованих слідчих дій зі схрону, облаштованого у лісосмузі неподалік районного центру, правоохоронці вилучили ще два автомати, три пістолети, глушники та набої різного калібру. У межах кримінального провадження відкритого за ч. 3 ст. 410 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

60ED2CEA EAF3 47CB B3FC A5384E64CC40

   Операція із викриття зловмисників проводилася співробітниками УСБУ в Житомирській області спільно зі слідчими Теруправління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону.
6F898DBF AB21 4994 B60D ED2020107453
 

 

 Новини Житомира

    



Последнее изменение Среда, 06/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework