Спалахнув на ходу: в Житомирській області загорівся автобус з пасажирами. ФОТО. ВІДЕО

  У понеділок, 4 лютого, трапилася надзвичайна подія на трасі Київ — Чоп в Житомирській області — загорівся рейсовий автобус, який прямував у Київ з Польщі. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав, як повідомили в прес-службі ДСНС в Житомирській області. 

   Як стало відомо, жахливий інцидент трапився приблизно о пів на восьму ранку на 185 км автотраси. У міжнародного автобуса, що курсував із польського міста Гданська, спалахнув моторний відсік.

  На місце події прибула група пожежників. Вогонь було повністю погашено до 8:30. В ліквідації загорання брали участь чотири співробітники ДСНС і один пожежний автомобіль.  

  Інцидент обійшовся без постраждалих. Причини загоряння встановлять фахівці.

  Ось і в самій прес службі ДСНС інформацію підтвердили і повідомили:  «4 лютого о 07:44 до Служби порятунку «101» від водія міжнародного рейсового автобуса Setra, що рухався за маршрутом Гданськ-Київ, надійшло повідомлення про те, що в його транспортному засобі виникло загоряння моторного відсіку. Подія трапилася на 185 км траси Київ-Чоп, поблизу ст. Курне Пулинського району.

  Про прибуттю до місця виклику з’ясувалося, що в задній частині автобуса горить відсік двигуна. Пасажирів в салоні не було.

  Рятувальники за допомогою пінного генератора о 08:03 пожежу локалізували та о 08:25 – ліквідували. Вогнем пошкоджено моторний відсік. Загиблих та травмованих не має.

  До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

  Обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями».

kd060210 1

kd060210 1

 за матеріалами sud.ua та прес служби ДСНС в Житомирській області

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework