В’ячеслав Печененко про події в обласній раді: Ця акція створена певними замовними технологіями

  Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав начальник ГУНП у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

  "Я вважаю події, які сьогодні розгорнулись під стінами обласної ради і в її приміщенні, неприпустими для цивілізованого суспільства.

  Тому поліція зробила усе від нас залежне, щоб знизити шкалу емоцій та не допустити нагнітання ситуації і силового протистояння з учасниками незапланованої акції.

  Я двічі спілкувався з ними, з їх організатором, ініціював створення ними групи представників, які б комунікували з приводу їх пікету. Роз’яснив і їм, і депутатському корпусу наші заходи з приводу розслідування резонансної дорожньо-транспортної пригоди за участі депутата обласної ради.

  Водночас усі дії з порушення громадського порядку нами були зафіксовані та нині розпочато кримінальні провадження за фактами хуліганств.

  Я свідомий того, що ця акція створена певними замовними технологіями, але тієї мети, яка була в її організаторів, вона не досягла завдяки нашим діям. Ми будемо використовувати й надалі надані нам повноваження для забезпечення правопорядку та недопущення силових протистоянь", - зазначив  В’ячеслав Печененко.

  Нагадаємо, під час сесії Житомирської обласної ради, яка відбувається сьогодні, 7 лютого, відбувся конфлікт між депутатами та активістами.

 Новини Житомира

    
 

Последнее изменение Четверг, 07/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework