Водій з Вінниччини намагався дати хабар житомирським поліцейським

  Керманич ВАЗівки, якого уранці 4 лютого зупинили працівники Ружинського відділення поліції за порушення Правил дорожнього руху, спробував відкупитися від адміністративної відповідальності.  Факт спроби дачі хабара належним чином задокументований. Розпочато кримінальне провадження.

   Близько 9 ранку інспектори сектору реагування патрульної поліції Ружинського ВП ГУНП, які несли службу із забезпечення правопорядку на вулицях райцентру, зупинили водія ВАЗ 2106, який рухався із непристебнутим ременем безпеки, - повідомляють у Відділі комунікації поліції Житомирської області. 

  У ході проведення профілактичної бесіди з керманичем, 40-річним жителем Вінничини, та перевірки його водійських документів з’ясувалось, що у технічний паспорт автівки не внесені відповідні відомості про установку газового обладнання. 

   Під час оформлення адміністративних протоколів за виявленими порушеннями Правил дорожнього руху за ч.1 та ч.5 ст.121 КУпАП керманич запропонував поліцейським гроші як відкупне. 

  Факт пропозиції хабара був належним чином задокументований слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце події, у присутності понятих. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч.1 ст.369 ( Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

  За чинним законодавством подібні протиправні дії можуть обернутися для чоловіка покаранням – від штрафних санкцій і аж до позбавлення волі строком до 4 років.

habar2

 Новини Житомира

    

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework