Подробиці жорстокого побиття школярки у Житомирі: Неповнолітня фігурантка жорстокого відео відвідує секцію боксу. ВІДЕО

  Сусіди дівчини кажуть, що вона не вельми слухняна, а поліція має справу з підозрюваною в хуліганстві не вперше.

 

  У Житомирі дівчата-підлітки спочатку жорстоко відгамселили 15-річну школярку, а потім змонтували відео бійки під музику і виклали ролик у соцмережі. Він миттю поширився в інтернеті і за кілька годин за справу про дівчачу жорстокість уже взялася поліція, йдеться в сюжеті ТСН.

  "Жах це взагалі, ніколи не думаєш, що твоя дитина може таке натворити", - коментують побачене відео педагоги. Вчителі приголомшені та наголошують, що все сталося під час карантину – через грип школи Житомира закриті. Поліція вже знайшла учасників бійки, вони з різних закладів. Жертва – учениця 9-го класу, їй 15 років. Її класна керівниця у стані шоку. "Мені важко коментувати це відео. Є діти, які стоять осторонь, які  нічого не роблять, є людина, яка знімає це відео і не повідомляє в поліцію. Це дуже кричуща ситуація", - каже вчителька ЗОШ №21 Наталія Соколовська. Педагог розповідає, що дівчину виховує бабуся, її маму й тата 9 років тому позбавили батьківських прав. Учениця спокійна і не конфліктна. "Це дитина, яка не володіє  якимись лідерськими якостями, середній рівень знань. В принципі, школу відвідувала добросовісно і  кожен день. Бабуся цікавиться навчанням", - розповіла педагог. 

 

  Чому на неї напали дізнатися не вдається – ні учениця, ані її бабуся на дзвінки не відповідають. Про причини бійки ТСН розповідають в іншій школі, де вчиться 14-річна дівчина, яка завдала більшість ударів. Соціальний педагог, яка була з нею на допиті, каже – та заступилася за подругу. "Якийсь конфлікт між дівчатками виник. Ну, одна образила іншу, а це вже старша пішла захищати. Вона лідер по своїй суті, любить увагу до себе і щоб однолітки її слухалися", - каже  соціальний педагог вечірньої школи №1 Ірина Кіналевська.

  Живе нападниця в цьому будинку, дверей ніхто не відчиняє. Сусіди кажуть, що підлітка виховує бабуся, бо її батьки розлучені і мама на заробітках. Бійці не дивуються, бо дівчина відвідує секцію з боксу і іноді поводиться агрессивно. "В лапках – гарна дівчинка. Підлітковий вік, хто слухає бабусю?", - іронічно каже сусідка Марія Ящук. Люди в будинку кажуть, що в під’їзді дівчина тримається в межах пристойного, а серед своїх однолітків – і курить, і п’є, і скоює хуліганській вчинки. Саме як хуліганство розцінили побиття і в поліції. "Сама дівчина минулого року тричі залишала місце свого проживання, і працівники тричі її знаходили і повертали до бабусі. Вона провину свою визнає", - розповів керівник ГУ НП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

  Поки що про побиття ні постраждала дівчина, ані її бабуся не заявляли. Поліція змогла відкрити провадження завдяки відео, яке виклали в мережу нападниці. Зараз його вже видалили, але батькам і опікунам нападниць усе ж доведеться розплачуватися за жорстокість своїх неповнолітніх дітей. 

 Новини Житомира

    

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework