У Новограді недобудову "оцінили" у 2 мільйони гривень

  Планам побудувати  фізкультурно-оздоровчий комплекс на Мамайчука, 13 (стадіон "Авангард") суттєво заважає цегляна недобудова.

  Член виконкому Сергій Портянко попросив оприлюднити суму, за яку власники незавершених  готелів  готові їх продати. Перший заступник міського голови  Сергій Колотов запевнив, що про 10 мільйонів, як поширюють чутки, ніколи не йшлося. Її оцінили у два мільйони гривень, повідомляє novograd.city.

  Згідно з інформацією офіційної сторінки міськради проектантом комплексу за результатами конкурсу стало Державне акціонерне товариство "Будівельна компанія "Укрбуд" ДП "Тернопільський промбудпроект". За роботою тернопільчан стежить спеціально створена наглядова рада, до складу якої  на момент створення  входило понад десять осіб.

  Торік у листопаді фахівці "Тернопільського промбудпроекту" представили  ескізний варіант, який новоград-волинці не затвердили. Він не відповідав попередньо погодженій ескізній пропозиції та технічному завданню. Проектанту запропонували повернутися до  попередніх, чітко визначених,  побажань. 

  У кінці грудня проектанти знову зустрілися із замовниками, відбулося засідання за участю головного архітектора міста Дмитра Гудзя та членів міської архітектурно-містобудівної ради. Вони  розглянули та погодили ескіз зовнішнього фасаду фізкультурно-оздоровчого комплексу.

  ФОК матиме спортивну залу-трансформер з міні-футбольним майданчиком, трибуни, роздягальню з душовими кабінетами, а також кімнати медичної реабілітації. Відкритим залишалося питання про басейн, оскільки він робить проект дорожчим. Як відомо, наглядова рада одразу просила розглянути можливість зменшити  вартість реалізації проекту вдвічі шляхом заміни монолітного будівництва на панельне.

  Спортсменів, громадських активістів невирішена  доля  недобудови продовжує турбувати. Як довго вона "прикрашатиме" Новоград-Волинський? Сергій Колотов, який курує кілька суттєвих міських проектів з капітального будівництва, на це питання чіткої відповіді не дав. Він висловив припущення, що власники цегляних напівспоруд після спорудження  ФОКу будуть  зацікавлені завершити будівництво.

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework