Колишнього директора медколеджу «засвистали» на сесії Житомирської облради

  Володимир Клименюк вийшов до трибуни вже наприкінці сесії, після того, як в «Різне» депутати довго дискутували з начальником обласної поліції, чи недостатньо м’яко він повівся з активістами, які перешкоджали початку сесії.

   Колишній директор медколеджу сказав, що він два терміни був депутатом облради, тому в нього є повне право виступати з цієї трибуни. Депутатам він хотів розповісти про те, що незаконно (на його думку) відмінили конкурс на зайняття посади директора цього бердичівського навчального закладу, передає berdychiv.info.

  Мовляв, коли він чи не в останній день подавав документи на конкурс, то був єдиним кандидатом, а вже через кілька днів дізнався, що нинішній виконуючий обов’язки директора (якого Клименюк кілька разів назвав «тюремщиком») теж подав документи, і комісія вирішила, що подані обома документи не відповідають законодавству та й відмінила конкурс.

   Виступаючий повідомив депутатам, що нещодавня перевірка з міністерства визнала порушенням те, що нині закладом керує людина без відповідної освіти, і призначення фахового першого заступника теж не відповідає нормативам відомства.

  Але коли у відповідь на запитання "А хто ж винуватий у відміні конкурсу?" Клименюк назвав прізвища Вілівчука і Ширми (заступника і голови облра відповідно), то головуючий відключив мікрофон, а депутати-радикали почали кричати «Ганьба!». Відразу після цього Ширма оголосив сесію закритою, і під звуки гімну Клименюк покинув трибуну та пішов із зали.

Олександр Доманський
Джерело: berdychiv.info

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Воскресенье, 10/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework