У Житомирі поліція викрила крадіїв кришок каналізаційних люків. ФОТО

  Двоє жителів Житомирського району занадилися красти в обласному центрі кришки каналізаційних люків. Утім, їхню протиправну діяльність швидко припинили оперативники міського відділу поліції. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочато кримінального провадження.

 

   Упродовж 6 лютого до Житомирського відділу поліції надійшли одразу два повідомлення про крадіжки кришок каналізаційних люків на двох вулицях обласного центру.

  Оперативники кримінальної поліції проаналізували зібрану інформацію і швидко встановили особи підозрюваних у вчиненні злочину. Одного з них, 33-річного жителя району, поліцейські розшукали того ж дня. Чоловік працює таксистом, у багажнику його автівки й виявили викрадені металеві кришки. Наступного дня був доставлений до відділу поліції і його поплічник – 38-річний раніше неодноразово судимий за подібні злочини житель селища Новогуйвинська.

  – Попередньо було з’ясовано, що на викрадених металевих кришках чоловіки хотіли підзаробити. Викрадене навіть невдало спробували здати у пункти прийому металобрухту, - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.

  Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

  За подібні протиправні дії кримінальним законодавством передбачено покарання у вигляді піврічного арешту, обмеження чи позбавлення волі строком до 5 років.

kd110204 1

kd110204 3

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework