Старий командир прощався, а новий - приймав: урочистості в 12 полку оперативного забезпечення

  11 січня у 12 окремому полку оперативного забезпечення відбулась урочиста церемонія прощання із бойовим прапором. Це традиційний ритуал який проводять військові змінюючи командира. Микола Борісов залишив посаду командира полку, його місце зайняв полковник Анатолій Загурський.

  Прощання із прапором – це дуже символічний захід. Колишній командир із власних рук передає бойове знамено полку, якому віддав роки свого життя, наступникові, - повідомляє novograd.city.

  Микола Борісов у збройних силах – 32 роки. З 2001 – служив заступником командира у 12 інженерному, а у 2008 взяв на себе командування цим з’єднанням. Наразі іде на заслужений відпочинок віддавши 12-у полку 18 плідних років служби.

  Під його командуванням відбувались ротації національного контингенту в Косово та Сербію, який і досі виконує там миротворчу місію. У 2014 році військовослужбовці виконували завдання у Херсонській області. А зведений загін оперативного забезпечення №2, який виконував завдання у Луганській області який він очолив особисто.

  – Всі досягнення, які приписують мені, я поправлю: це все зробили ви при моєму командуванні. Я дякую Богу, що мені пощастило свого часу потрапити у 12-й полк і я вирішив тут залишитись. У цьому місці, яке стало для мене рідним, я завжди відчував вашу підтримку і став тим, ким є лише завдяки вам, – розповів під час виступу полковник Борісов.

  Микола Борісов йде на пенсію. Та, як каже сам, ніколи не забуде жодного бойового побратима із полку.

 Новини Житомира

    

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework