Пенсіонер з Малина виграв півмільйона гривень

  Нещодавно пенсіонерові усміхнулася удача й він зумів виграти півмільйона гривень у популярній телегрі «Лото­Забава», котра транслюється на каналі «1+1». Її ведучим є народний артист України Анатолій Гнатюк, котрий, до речі, не раз бував і на різноманітних заходах у Малині.

 

  Того дня у студії, де відбувся розіграш, наш земляк розповів, що грає в лотерею вже сьомий рік, - розповідає zhytomyrschyna.zt.ua.

  — Кожного разу купую по три квитки одночасно, але жодного разу серйозних виграшів не мав, — повідав пан Артемчук. — Але рук не опускав і в надії на те, що дива все­таки трапляються, уперто не залишав цієї справи.

  6 січня нинішнього року малинчанина викликали до столичної студії програми, де він облюбував п’яте місце в червоному секторі. Пізніше саме це місце й колір сектора принесли малинчанину успіх. У традиційному конкурсі «Багаті та щасливі» він поповнив свій гаманець на 50 тис. грн. А коли вирішив ризикнути, зігравши у супер­грі, його виграш збільшився у 10 разів, тобто становив півмільйона гривень.

  Микола Артемчук виховав і дав путівку в доросле життя двом дітям — сину та доньці Ларисі. Має він і двох онуків, котрі радують успіхами свого дідуся.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Бердичівлянин виграв в лотерею півмільйона гривень

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework