В Житомирській області від чадного газу загинув суддя та його дружина

  Ця жахлива смерть сколихнула всю Житомирщину. І ЗМІ, і соціальні мережі швидко облетіла новина про загибель подружжя в Житомирській області,  де чоловік і дружина померли від чадного газу.

 

  «10 лютого у  Бердичеві у власному будинку родичі виявили тіла чоловіка та дружини. Поліцейські, що прибули до місця події, провели огляд та зафіксували ознаки отруєння чадним газом. З’ясування усіх обставин триває у рамках кримінального провадження.

  Житель м. Бердичева звернувся увечері до поліції через стурбованість про відсутність зв’язку з 35-річним сином та його 36-річною дружиною.

  До місця проживання останнього разом із заявником прибули і поліцейські.

  Близько 21.30 чоловік через вікно заліз до будинку сина та виявив його і невістку у ванній кімнаті без ознак життя.

  Під час огляду місця події було зафіксовано наявність у приміщенні запаху чадного газу. На тілах загиблих також були характерні сліди отруєння ним. Інших видимих тілесних ушкоджень не виявлено.

  Нині у рамках розпочатого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті подружжя.

  Тривають слідчо-розшукові заходи для з’ясування усіх обставин події.

  Також у ході огляду зафіксовано, що у будинку встановлено газове опалення, а у ванній кімнаті розташоване газове обладнання», — зазначалося повідомлення на сайті ГУНП в Житомирській області.

  Оскільки в поліцейських зведеннях та статтях, як і в інших структурах типу суду та прокуратури, не прийнято в інформації вказувати імена та прізвища учасників, фігурантів справи, загиблих або ж затриманих, одразу не було зрозуміло, чиє ж життя насправді так трагічно обірвалося.

  Проте у стрічках новин у соціальній мережі «Фейсбук» користувачі, які знали особисто загиблих, були друзями, знайомими і родичами, почали поширювати фото молодих чоловіка та жінки. І для більшості людей це фото і справді стало шоком, адже на них - усміхнені, щасливі і радісні обличчя бердичівського судді Олександра Дубцова та його дружини Ельвіри.

  Кожен, хто під цим фото залишає коментарі, зазначає, що це були дивовижні люди, щирі, люблячі один одного, і важко повірити, що таке могло статися. У подружжя залишилася донька Олівія, яка у той момент, як кажуть близькі, знаходилася у бабусі з дідусем, тому й не постраждала.

  Сам Олександр Дубцов працювати бердичівським суддею почав у 2012 році, після того, як 16 лютого його було призначено Указом Президента України суддею Бердичівського міськрайонного суду строком на 5 років. Вже у лютому 2017 року строк його повноважень закінчився, проте він продовжував працювати в суді. Його дружину Ельвіру Дубцову усі знали як професійного лікаря-стоматолога, адже вона працювала в одній із стоматологічних клінік Бердичева.

  Висловлюємо  щирі слова співчуття рідним у зв’язку з непоправною втратою.

за матеріалами rio-berdychiv.info та ГУНП в Житомирській області

 Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework