У Новограді пожежа знищила все у дитячій кімнаті: дітям немає у чому навіть йти до школи

  Цієї суботи у мікрорайоні "Дружба" у Новограді-Волинському сталась пожежа. Обійшлось без жертв, але збитки у родини Люлевичів – непідйомні. Четверо дітей залишились без одягу, згоріли меблі та електроніка, а крізь порожні шибки будинку дме холодний вітер і запах паленого ще довго не вивітриться зі стін вцілілих кімнат.

   Наталія Люлевич з дітьми того дня була у свекрухи в Кам'яному Броді, залишивши господарство на чоловіка. Сергій поробив всі хатні клопоти, розтопив піч, як завжди, нагрів хату, та й пішов собі у справах. Десь близько п’ятої години телефон Наталії почав просто розриватись. Телефонували сусіди, казали, що хата горить. Вони ж і викликали пожежників, - розповідає novograd.city

  Як чоловік прибіг до дому, пожежні вже гасили полум’я. Диму, каже, було дуже багато. Пожежні врятували стіни та споруду, полум’я локалізували у дитячій кімнаті, де воно й почалось. За три чи чотири години всередині кімнати лишилась лише задимлена стеля, чорні стіни і згарище, що колись було речами і меблями.

  – Згоріло все: меблі, телевізор поплавився, комп’ютер, принтер. Одним словом, нічого не вціліло. А дітям, зараз і в школу немає в чому іти, залишилось лише те, що було на них, – розповідає потерпіла Наталія.

  Пожежні потім в акті вказали: причина пожежі – несправне пічне обладнання. Хоча ця піч добре служила понад 5 років і димар чистили регулярно.

  Оселю родина не страхувала, а збитки оцінили у 58 тисяч гривень. Для сім’ї це страшний удар по бюджету. Жінка нині безробітна, доглядає за дітьми, їх у них четверо усі ходять до школи у 1, 3, 5 і 8 класи. Чоловік, який і годує родину, перебивається підробітками. Та головне, що жити в оселі зараз не можуть. Звісно ж родичі допоможуть, але ж це тимчасове розв'язання питання.

  Сім’я сподівається на допомогу небайдужих. Готові прийняти будь-яку допомогу від елементарного одягу для дітей, до меблів та техніки – будь-що зараз стане у пригоді Люлевичам.

  Хто бажає допомогти також можуть перерахувати гроші на карту  – 5168 7573 9444 7165

o 1d3gr24s9lvqk5kvlm1p4bfs44r

Данило Завгородній

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework