«Собака померла в страшних муках, цуценята теж»: нечувана жорстокість підлітків на Житомирщині

  Мережу Фейсбук сколихнула публікація користувачки Ірини Корпан-Науменко, де вона розповіла про нечувану підліткову жорстокість підлітків на Житомирщині.

 

  «Шановні жителі с. Сінгури! Цими вихідними на подвір'ї амбулаторії, дуже побили собаку, яка була там на прив'язі. З собаки знущалися, закидали пітардами, при тому, що коло неї було ще троє маленьких цуценят. Це все робили хлопці, підлітки, є свідки і записи з камер відеоспостереження.       

  Діти, звідки у вас така жорстокість. Звичайно, заяву в поліцію ми написали. Просимо батьків провести розмову зі своїми синами. Звісно, їм за це нічого не буде, але ж наступного разу на місці собаки може опинитися людина. Собака померла в страшних муках, цуценята теж. Хлопці, це все на вашій совісті».

  Наразі ми володіємо лише цією інформацією. Але якщо будуть відомі нові подробиці цієї жахливої історії, або ж цей інцидент набуде подальшого розголосу та продовження, ми, звичайно ж, повернемося до цієї теми.

  Резюмуючи, хочеться зазначити, що ми всі, українці загалом, і житомиряни без винятку, нарікаємо на владу, на складну ситуацію в країні тощо. Агов, люди, давайте почнемо з себе, зі своїх родин та свого оточення близьких та друзів змінювати цей світ та життя країни на краще. Про яке процвітання країни може йти мова, якщо на нашій батьківщині батьки виховують таких жорстоких дітей, а точніше не приділяють уваги тому, хто, а іноді й що, з них виростає...

 Новини Житомира

 

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework