До 4 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який пропонував хабар поліцейському для «вирішення питання» щодо незаконної торгівлі дизельним паливом на трасі

  Прокуратурою Житомирської області забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом надання місцевим жителем неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.

  Вироком Богунського районного суду м. Житомира від 12.02.2019 чоловіка визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України та призначено покарання – позбавлення волі строком на 4 роки.

  Йдеться про те, що у квітні минулого року 42-річного жителя Житомирського району викрито під час надання неправомірної вигоди у розмірі 5 тис грн виконуючому обов’язки начальника відділу безпеки Управління патрульної поліції в області Департаменту патрульної поліції.

  Таким способом він намагався «залагодити питання» із правоохоронцями щодо подальшої своєї протиправної торгівлі підакцизним товаром – дизельним паливом, яке він збував на автодорозі Київ-Чоп поблизу сіл Болярка-Березівка-Василівка Житомирського району.

  Прокурором у суді надано достатньо доказів, які підтверджують винуватість особи та на підставі яких обвинуваченому призначене покарання, співмірне із ступенем вчиненого злочину.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі розпочато розслідування за фактом вчинення тиску на священників Православної Церкви України

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 18/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework