Рука руку миє, або в одному з коростенських садочків "крадуть" у дітей?

  Принаймні про це пишуть користувачі в мережі Фейсбук.

   Ось на який допис ми натрапили на одній із коростенських спільнот і мережі фейсбук:

  «Рука руку миє! Хочу розповісти про історію, яка нещодавно трапилася у Коростенському садочку N 4. Начальник відділу освіти А.Краснокуцька приїхала з незапланованою перевіркою у заклад дошкільної освіти N4, це була перевірка харчоблоку! У ході перевірки були знайдені "торби" набиті продуктами (м'ясо, яйця, масло, цукор...), ці торби були вже готові мандрувати по холодильникам так званих кухарів, та зась... Здійнявся величезний скандал, було наказано усіх причетних звільнити за статтею!!! І тут оті усі причетні почали один за одним "обивати" поріг керівництва освіти, і все чарівним чином затихло... Всі як працювали, так і працюють; як крали у дітей, так і крадуть!!! А вихователі бояться поскаржитися, що дітям дають не м'ясні котлети, а хлібні зі "смаком" м'яса; не курятину, а шкірку на кісточці... Бояться, тому що їм потрібно працювати! А ви, батьки, і надалі будете мовчати, і годувати вгодованих тіток?! Нехай діти і надалі їдять "синю" юшку?! Це ж ваші гроші, ви платите не малі кошти за харчування!», — йдеться в публікації.

kd181217 1

  Наразі ми не володіємо більш широкою інформацію. У цьому матеріалі опубліковано лише інформацію з допису в соціальній мережі. Як тільки буде відомо щось нове, ми, в свою чергу теж не замовчуватимемо цю історію, а розповідатимемо та розміщуватимемо в подальшому інформацію, яка стосується цієї теми.

  Не дивно, що цей допис викликав неабиякий ажіотаж в мережі Фейсбук. Тож пропонуємо ознайомитися з коментарями під цим дописом:

kd181217 2

kd181217 2

kd181217 2

kd181217 2

kd181217 2

kd181217 2

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework