На Житомирщині судитимуть ділка, який купував, зберігав та збував фальсифікований алкоголь

 Прокуратура Житомирщини спільно з фіскальною службою області продовжує вживати заходи з протидії незаконному обігу фальсифікованих  алкогольних напоїв на території області.

   Зокрема, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання з метою збуту, незаконному зберіганні з цією метою та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

  У вівторок, 19 лютого 2019 року, прокуратурою області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 204 КК України та скеровано до суду для розгляду по суті.

  Під час досудового розслідування, яке проводила фіскальна служба  області, встановлено, що ділок, з метою розповсюдження алкогольних виробів, налагодив схему придбання, зберігання та збуту фальсифікату.

  Так, під час обшуку у місці зберігання алкогольної продукції виявлено та вилучено майже 4 тонни фальсифікованих алкогольних напоїв.

  Відповідно до висновків криміналістичної експертизи спиртовмісних сумішей, рідини містять етиловий спирт та відносяться до спиртовмісних сумішей, фальсифікованих під алкогольний напій – горілку. За показником міцності не відповідають вимогам державних стандартів.

  Справу розглядатиме Богунський районний суд м. Житомира.

  Публічне обвинувачення здійснюватиме прокуратура області.

  Довідково: за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України, передбачено покарання у виді штрафу у розмірі від 85 до 170 тисяч гривень.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Вторник, 19/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework