В одному з районних центрів Житомирської області грабують у масках та з пістолетами

  Ряд зухвалих пограбувань стався минулого тижня у Малині. У понеділок близько сьомої години вечора невідомі у масках і з пістолетами зайшли у магазин у мікрорайоні царського села.

 

  Погрожуючи зброєю, молодики вимагали у продавчині гроші. Та, злякавшись, віддала усю виручку. Крадії швиденько сіли в автівку й зникли у невідомому напрямку.

  Повідомлення ще про одну крадіжку надійшло до поліціянтів від малинчанки, котра проживає по вулиці ГМП. Жінка розповіла, була відсутня удома не більше двох годин. Однак за цей час злодії встигли перевернути будинок. Аби проникнути у житло, підставили до стіни драбину і виламали металопластикове вікно. Винесли з будинку гроші, золоті прикраси, телевізор.

  Подібна крадіжка могла статися й у мікрорайоні лікарні. Але, злодії, очевидно, були погано обізнані у тому, чи є хтось удома, тож не очікували побачити в оселі її власника. Зрозумівши, що можуть погоріти, кинулися навтьоки. Опісля було дивно, що на появу чужих людей не зреагували дві вівчарки. Їхній господар розповів, собаки не вилазили з будки та відмовлялися від їжі упродовж двох днів після пригоди.

  Жертвами любителів нажитися на чужій праці стали й жителі району. Злодії, зокрема, «похазяйнували» у Новоселиці, Любовичах, Білому Березі. В останньому, до речі, вони й попалися працівникам поліції на гарячому. У затриманих правоохоронці вилучили автомобіль, комплект змінних номерів до автівки, інструменти, за допомогою яких злочинці виламували вікна й двері. Трьох чоловіків, жителів Києва, підозрюють у причетності ще до однієї крадіжки, яка сталася у Малині після нового року.

  Чи мають столичні «домушники» відношення до нахабних пограбувань у Малині, правоохоронці поки що не коментують. Тим часом малинчани переконані, якщо їхні домівки «чистять» чужі, в місті точно є наводчик. Занадто вже добре злодії знають, де проживають самотні жінки і де можна зірвати непоганий «куш».

Джерело: mn.zt.ua

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework