На Житомирщині п'яна жінка кинулась з ножем на копа, коли соцслужба забирала її дітей. ФОТО

  Старші діти самі попросили доправити їх до лікарні.

 

  На Житомирщині в одному з сіл Овруцького району матір кинулася з ножем на поліцейського, коли соцпрацівники вилучали її трьох дітей з сім'ї. Про це повідомляє tsn.ua з посиланням на прес-службу поліції.

  46-річна жінка має трьох неповнолітніх дітей – 13-річну доньку та двох синів 11 та 7 років. На обліку соцслужб сім’я перебуває від 2012 року. Як зазначається, мати раніше уже неодноразово притягувалась до адмінвідповідальності за різні правопорушення, зокрема – невиконання батьківських обов’язків з виховання дітей.

  Під час профілактичного рейду соцпрацівники застали у помешканні жінки повний безлад, холодних і голодних дітей і їхню нетверезу матір. Як зазначається, старші діти самі попросили забрати їх до лікарні, де вони змогли б відігрітись і поїсти.

  Мати стала перешкоджати соцпрацівникам та прибулим медикам, тому довелося викликати поліцію.

  Після того, як під наглядом правоохоронців дітей забрали, поліцейські провели з жінкою профілактичну бесіду й теж залишали її помешкання. Однак жінка раптом схопилась за ножа і кинулась з ним навздогін інспектору, викрикуючи погрози. Правоохоронець помітив це і встиг вибити з рук жінки ніж.

  Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. Жінці загрожують виправні роботи, піврічний арешт або обмеження чи позбавлення волі строком до 3 років. Розслідування ще триває.

  Троє неповнолітніх дітей, вилучених із родини, нині перебувають у медичному закладі, де їхнім станом опікуються медики. Вирішується питання про місце їхнього подальшого перебування.

6e9e1dcd1fa3f18bffa723e3f68a409c

15bd6cbb1602aab81d0dad107a4dfab8

d77ad20bd9031ab66654d6186bf4acaf

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Четверг, 21/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework