Військові фінансисти ДШВ обговорили нагальні питання фінансово-господарської діяльності військових частин

  У Житомирі на базі 25-го Гарнізонного будинку офіцерів відбулися збори з фахівцями фінансово-економічних органів військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

   На заході був присутній заступник директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України Сергій Винник та заступник начальника 27-го управління по фінансуванню військових частин та установ центрального підпорядкування полковник Олександр Погорілий.

  В ході збору, представниками оборонного відомства була надана методична допомога з фінансово-господарської діяльності військових частин.

  Своєю чергою, військовими фінансистами піднімалися найбільш нагальні питання щодо фінансового забезпечення. А це – порядок виплати військовослужбовцям служби за контрактом компенсації за піднайом житла, компенсації прибуткового податку членам сімей загиблих воїнів, виплати винагороди резервістам за підсумками проходження навчальних зборів тощо.

  Окремо розглядався стан та наявність необхідної організаційної техніки та програмного забезпечення, яке впливає на якісну роботу фінансових органів Десантно-штурмових військ.

  За словами помічника командувача Десантно-штурмових військ ЗС України з фінансово-економічної роботи підполковника Вольдемара Бабія, такі заходи досить необхідні, адже спілкування у форматі відкритого діалогу з вищим керівництвом забезпечує ефективну роботу фінансових органів для зменшення скарг і заяв від громадян та військовослужбовців на урядові гарячі лінії.

  Також під час проведення заходу були підведені підсумки фінансово-господарської діяльності військових частини ДШВ ЗС України за 2018 рік, визначені основні завдання на поточний 2019 рік.

kd22021912 2

kd22021912 3kd22021912 4Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 22/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework