В Житомирі шукають невідомих, які здерли із зупинки афішу соціального проекту

  На інформацію про це ми натрапили в дописі спільноти Фейсбук з назвою "Ветерани Російсько-Української війни Житомирщини".

 

 "Шановні ЖИТОМИРЯНИ!

  В ніч на 20 лютого, в 00.05 хвилин, пара (важко сказати це слово) "людей", віку приблизно 18-25 років здерла із зупинки громадського транспорту на вул. Довженка афішу соціального проекту "Обличчя миру" із зображенням захисника України, вихідця Житомирщини, Народного героя Андрія Верхогляда (лейтенант 72 ОМБр).

  Родина Верхоглядів – родина героїв. Одразу двоє братів Верхоглядів проходять службу у Збройних силах України – старший Дмитро служить у 95 ОДШБр, молодший – Андрій у 72 ОМБр. Старший брат змінював молодшого на «Промці» в Авдіївці, обидва були поранені. У старшого є дружина та дочка, які живуть разом із нами в Житомирі. Мета проекту «Обличчя миру» - нагадати суспільству ціну, яку платить наша держава за свою незалежність та демократичний вибір.

  Важко навіть уявити собі мотивацію цієї підвипившої парочки. Але очевидно, що мова іде про цілеспрямований вчинок. На записі з камери спостереження добре видно, що ці індивіди ДВІЧІ підходили до зупинки та намагались здерти фото.

  Дуже хочемо провести роз’яснювальну профілактичну бесіду із цими «героями». Тому звертаємося до всіх хто може упізнати цих людей – будемо вдячні за будь-яку інформацію про них. Інформацію можна передавати за телефоном 0671003939", - зазначається в повідомленні.

 

  Пропонуємо також переглянути й відео, де на камері відеоспостереження зафіксовано сам інцидент. Відео опубліковане на каналі Ютуб "вата в Житомирі":

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 22/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework