Сміттєзвалище в 100 метрах від авторинку: чи соромно житомирським депутатам? ФОТО

  Актуальне питання на своїй Фейсбук-сторінці з приводну одного із сміттєзвалищ в Житомирі підняв у дописі депутат міської ради Ігор Скоропад.

  «Мій знайомий з м. Хмельницький у суботу,  23 лютого, побував у Житомирі. Приїздив продавати своє авто на наш обласний авторинок, що по вул. Тараса Бульби-Боровця (колишня Рибалка). Скинув мені декілька фото. Ні, не авто, а сміттєзвалища, що знаходиться в 100метрах від авторинку. Зі словами до мене : от ти там депутат в місті, вам самим не соромно так жити?..

  Не зміг я нічого відповісти...дійсно дуже соромно...

  Тому як член профільної депутатської комісії з питань ЖКГ та інфраструктури, заявляю, це буде питанням на наступній комісії для розгляду. Але я хочу задати питання до певних служб виконавчих органів міської ради. Ви хіба не знаєте хто там виконавець послуги з вивезення сміття? Не знаєте про те, що це відбувається не вчора і не сьогодні? Як допустили, щоби замість елементу дорожньої інфраструктури (місце стоянки авто) там встановили якійсь незрозумілий паркан, який визначив всю цю територію під смітник, десь не менш ніж на 3 сотках асфальту. Це що робиться? Де муніципальна інспекція, де благоустрій? Де всі ці робочі групи з недопущення несанкціонованих звалищ? Де?!.. Чи знову дадуть вказівку С.Колеснику (КАТП 0628) щоби прибрав там, де ПОВИНЕН! прибирати приватний ВЖРЕП №4 (Тичина В.А)?..», — зазначив у дописі депутат.

kd22021931 1

kd22021931 2 Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 25/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework