На Житомирщині розпочалася посилена підготовка майбутніх офіцерів ДШВ

  На Житомирщині, базі 199 навчального центру Десантно-штурмових військ ЗС України розпочалася посилена підготовка курсантів випускного курсу спеціалізації «Управління діями підрозділів Десантно-штурмових військ» Військової академії м. Одеса.

  Так, протягом трьох тижнів, за ініціативи та всебічної підтримки Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України майбутні офіцери-десантники підвищують рівень власних навичок з основних предметів бойової підготовки. Зокрема тактичної, вогневої, фізичної, повітрянодесантної, психологічної, інженерної. Окрім того, курсанти удосконалять знання з тактичної медицини, корегування артилерійським вогнем, практичного керування бойових машин тощо.

  Необхідно відзначити, що більшість майбутніх офіцерів має реальний досвід бойових дій, адже свого часу вони проходили службу на сержантських та солдатських посадах в різних підрозділах Збройних Сил.

  У перший день підготовки для всього особового складу курсантів був проведено комплекс занять по дотриманню заходів безпеки під час повсякденної життєдіяльності та бойової підготовки.

  На розгорнутих навчальних місцях, офіцери і сержанти розповідали, та практично показували курсантам як слід поводитися з озброєнням, військовою технікою, дотримуватися заходів безпеки під час занять з повітрянодесантної та фізичної підготовки, мінно-вибухової справи тощо.

Прес-служба Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Вторник, 26/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework