На Житомирщині двоє чоловіків зчинили бійку у дворі лікарні та поранили охоронника

  Двоє молодиків, які пиячили у дворі медичного закладу, агресивно відреагували на зауваження охоронника про неприпустимість порушення правил поведінки, зчинили бійку і поранили його. Нині правопорушники встановлені та розшукані.

   Розпочато кримінальне провадження.

  Близько 18 години 5 березня до Баранівського відділення поліції надійшло повідомлення про бійку на території лікарні та поранення невідомими 37-річного охоронника медзакладу.

   На місце події виїжджали працівники слідчо-оперативної групи. Правоохоронці попередньо з’ясували, що потерпілий помітив в альтанці у дворі лікарні двох молодиків, які розпивали спиртне. Чоловік зробив їм зауваження та вимагав припинити порушення правил поведінки на території медичного закладу. У відповідь незнайомці повели себе агресивно й словесний конфлікт закінчився бійкою і пораненням охоронника гострим предметом у ногу. Чоловікові була надана необхідна лікарська допомога.

  – У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що до події причетні двоє непрацюючих місцевих жителів віком 24-х і 27-ми років, один з них вже має судимість. Обидва правопорушники розшукані та нині дають свідчення у відділенні поліції, - повідомив т.в.о. начальника Баранівського ВП ГУНП Віталій Кулаківський.

  Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинений бешкет їм загрожує обмеження волі до 5 років або ув’язнення строком до 4 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 14/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework