Житомиряни пропонують створити дитячий центр розвитку та дозвілля на базі кінотеатру Космос

  Звернення з відповідною вимогою з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради.

   «Створення дитячого центру розвитку та дозвілля на базі кінотеатру " Космос"

  Пропоную на базі старого кінотеатру " Космос" створити сучасний центр дитячої творчості та сімейного дозвілля. Оскільки наш район є чи не єдиним зеленим острівком природи на Польовій, і так як тут зона матерів та дітей, які гуляють тут у великій кількості, поряд є ігровий майданчик "Рудь" і багато гарних алей та газонів, пропоную логічне продовження.

  Будівлю старого кінотеатру " Космос" відремонтувати і створити на її основі Центр дитячого розвитку та сімейного дозвілля. Так як площа кінотеатру досить велика, тут можна розмістити багато гуртків: наприклад, сучасну музичну студію (не класичну музшколу, а студію сучасного вокалу, вміння грати на сучасних музичних інструментах, гурток юного ді- джея), сучасну дитячу театральну студію з можливістю подальших дитячих вистав, студію створення м'яких іграшок розпису на дереві, гурток з техніки декупажу, тощо...

  Обов'язково створити дитяче кафе-кондитерську (ніякого алкоголю, тільки сімейне дозвілля)

  Вважаю, що створення такого центру вирішить питання по дозвіллю дітей, що вештаються місцевими дворами, а також збереже нашу зону в якості зеленого острівку дитинства.

  Я проти всіляких адмін- та бізнесцентрів, проти десятків припаркованих авто службовців та інших ознак ділового життя. Збережемо нашу зону навколо фонтану "Космонавт" та кінотеатру " Космос" у якості сімейної зони!

  Наразі звернення отримало 51,6% від потрібної кількості підписів. Наразі триває їх збір. Підтримати петицію можна тут.

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 14/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework