Під Житомиром десантники провели випробування броньованого автомобіля «Козак-2», який невдовзі планується надійти на озброєння до частин ДШВ

  На загальновійськовому полігоні під Житомиром, пройшли випробування броньованого автомобіля «Козак-2», який невдовзі планується надійти на озброєння до підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

   Даний броньований позашляховик випробовувався бездоріжжям, доланням водної перешкоди та надійністю балістичного захисту – обстрілом зі стрілецької зброї.

  За випробуваннями спостерігали командувач Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський, командири батальйонів, дивізіонів та їх заступники з військових частин ДШВ, а також представники одного із вітчизняних підприємств.

  Розпочалися випробування на танкодромній смузі перешкод, де на бездоріжжі перевірялася надійність та експлуатація бронеавтомобіля в складних умовах місцевості.

  Після цього, на танковому вогневому містечку, воїнами-десантниками була практично перевірена броня та захисне скло бронеавтомобіля «Козак-2». Зокрема, військовослужбовці вели по машині вогонь з автоматів, снайперської гвинтівки та кулемету Калашникова з різних відстаней. Результат – позитивний.

  Командувач ДШВ ЗС України генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив, що даний зразок бойової техніки зарекомендував себе як надійний броньований автомобіль з високою прохідністю.
Своєю чергою, командири батальйонів та дивізіонів військових частин Десантно-штурмових військ мали змогу оцінити переваги даного бронеавтомобіля, його прохідність, балістичний захист тощо.

  В цей же час, на полігоні проводяться державні випробування новітньої вітчизняної бойової броньованої машини «Козак-2М1». Даний зразок сучасної техніки також був перевірений полігонним бездоріжжям, зручністю веденням з нього вогню військовослужбовцями (кулеметником та десантом).

  Після закінчення державних випробувань, «Козак-2М1» також можливо в подальшому надійде до підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Четверг, 14/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework