У Десантно-штурмових військ завершилися збори з командирами батальйонів, дивізіонів та їх заступниками

  На Житомирщині завершилися збори з командирами батальйонів, дивізіонів та їх заступниками військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

 

  Так, протягом кількох днів, на базі військових частин та загальновійськового полігону Десантно-штурмових військ, учасники зборів брали участь в лекційних і практичних заняттях, під час яких офіцери отримали нові знання, практичні навички та відповідну методику.

  Зокрема, цього разу, для офіцерів були організовані заняття з порядку організації та проведення «Єдиного дня вогню», досвід застосування безпілотних літальних апаратів та зенітних ракетних військ ЗС Російської Федерації на Близькому Сході, організація перевезення залізничним транспортом особового складу, військової техніки та майна, проведенні гри в «Регбі» тощо.

  Окрім того, офіцерам були доведені перспективи розвитку повітрянодесантної техніки та повітрянодесантної підготовки особового складу в сучасних умовах. Тобто ознайомлення з матеріальною частиною та технічними характеристики новітніх десантно-парашутних систем компанії Airborne Systems North America.

  Командувач Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив, що основна мета зборів полягала у шляхах вдосконалення підготовки та відновлення боєздатності в підрозділах, узагальнення бойового досвіду, впровадженні нових способів застосування сучасних зразків озброєння та військової техніки, а також тактики дій підрозділів в різних видах бою.

  - При цьому, командири та їх заступники мали нагоду поспілкуватися між собою, обмінятися досвідом, думками, обговорити різні проблемні питання та визначити їхні шляхи вирішення, - підкреслив генерал-лейтенант Михайло Забродський.

  На загальновійськовому полігоні, для учасників зборів були продемонстровані тактичні навчання з бойовою стрільбою підрозділів 95 бригади Десантно-штурмових військ. В ході навчань, посилені десантно-штурмові підрозділи відпрацьовували різні дії під час маневреної оборони на різних рубежах.

  Наприкінці зборів, командувач ДШВ ЗС України генерал-лейтенант Михайло Забродський визначив командирам батальйонів, дивізіонів та їх заступникам пріоритетні завдання на поточний 2019 рік.

 Новини Житомира

  
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework