У райцентрі на Житомирщині поліцейські викрили палія-ревнивця. ФОТО

  Однієї ночі родина, яка проживає у приватному будинку у м. Коростені, прокинулась від запаху гарі. З’ясувалось, що палало горище.

   Пожежу вчасно ліквідували рятувальники. Поліцейські встановили, що підпалом будинку молодій господарці через ревнощі намагався помститися колишній хлопець. Триває досудове розслідування.

  До Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від пожежних про загоряння житлового будинку у м. Коростені. На момент прибуття поліцейських на місце події рятувальники уже локалізували пожежу. Вогонь пошкодив частину покрівлі будівлі. Правоохоронці з’ясували, що у будинку проживала молода сім’я. Коли виникла пожежа, люди спали й, на щастя, вчасно устигли прокинутись і вибратися надвір. Тож ніхто внаслідок пожежі не постраждав.

  – За висновками експертизи, причиною загоряння стало занесення стороннього джерела вогню. Ми перевірили наявну інформацію і у результаті дійсно викрили причетність до підпалу конкретної особи, - розповів начальник Коростенського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

  У вчиненні протиправних дій поліцейські обґрунтовано запідозрили 24-річного парубка. Раніше він мав дружні стосунки з молодою господинею. Свою вину він визнав і розповів, що вдався до злочину через ревнощі. Уночі дістався горища будинку по драбині й підпалив покрівлю.

  Його дії поліція кваліфікувала як умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу (ч.2 ст.194 ККУ). За подібні протиправні дії чинним кримінальним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.kd140319231 2

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 Новини Житомира

   

Последнее изменение Суббота, 16/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework