На Житомирщині під час пожежі в багатоповерхівці врятовано власника квартири та евакуйовано літнього чоловіка. ФОТО

  13 березня о 15:52 до Служби порятунку 101 м. Новоград-Волинського надійшло повідомлення про пожежу в двокімнатній квартирі на 4-му багатоповерхівки по вул.Шолом-Алейхема.

   По прибуттю рятувальників за зовнішніми ознаками з’ясувалося, що вогонь поширився з 4-го на балкон 5-го поверху. За словами сусідів в квартирі, де сталася пожежа, ймовірно, знаходиться власник.

  На допомогу було викликано пожежний розрахунок на пожежному автомобілі та автодрабину.

  Одне відділення вогнеборців розпочало гасіння пожежі зовні, а ланка газодимозахисної служби вирушила в розвідку сходами. Вибивши вхідні двері до палаючої квартири, вони виявили на підлозі непритомного 42-річного чоловіка, якого на руках рятувальники винесли на свіже повітря та передали медикам служби екстреної допомоги. Також рятувальники евакуювали літнього чоловіка, який проживав поверхом вище.

  О 15:59 пожежу локалізовано та о 16:34 – ліквідовано. Вогнем знищена житлова кімната площею 15 кв.м, меблі та домашні речі. До ліквідації залучалося 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

  Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем  під час куріння. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.kd140319233 2

kd140319233 3kd140319233 4У ДСНС України у Житомирській області

 Новини Житомира

   
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework