У Бердичівському районі оштрафовано депутата селищної ради, який «умудрився» подати дві декларації, за 2016 та 2017 роки, в один день

  Бердичівською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді справ про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання декларації без поважних причин) щодо депутата селищної ради.

  Установлено, що депутатом однієї із селищних рад Бердичівського району заповнено та подано відразу дві декларації, за 2016 та 2017 роки із значним запізненням, після закінчення строку, відведеного Законом, а саме, 26.04.2018.

  Таким чином, декларант порушив Закон України «Про запобігання корупції», хоча був ознайомлений з вимогами антикорупційного законодавства.

  Пояснення про те, що декларації подані несвоєчасно у зв’язку із проблемами щодо зміни електронної адреси, суд не визнав поважною причиною.

  Постановою Бердичівського міськрайонного суду особу визнано винною у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, та накладено штраф у розмірі 1274 грн.

  Прес-служба прокуратури Житомирської області

 Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 18/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework