Підозрюваного у зґвалтуванні дитини у Житомирі взяли під арешт

  У Житомирі підозрюваного у скоєнні особливо тяжкого злочину - згвалтуванні малолітньої - взяли під варту на 60 діб без права внесення грошової застави.

  15 березня 2019 року, за погодженням із прокуратурою Житомирської області, керівнику відділу державного підприємства повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане із вимаганням).

  Також підготовлені і подані до Корольовського суду м. Житомира клопотання про відсторонення підозрюваної від посади та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

  Йдеться про те, що 14.03.2019, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, співробітниками слідчого управління ГУНП в області, за оперативного супроводження відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в області, викрито ще одного чиновника під час одержання неправомірної вигоди.

  Цього разу начальник відділу підтвердження (оцінки) відповідності ДП «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» вимагала та отримала від підприємця неправомірну вигоду у розмірі 5 тис грн за позитивне, до того ж, меншою вартістю, вирішення питання щодо розробки технічних умов на продукцію – деревне вугілля.

  Наразі триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУНП в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

  Додатково: діяння, передбачені ч. 3 ст. 368 КК України, караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Прокуратура Житомирської області

 Новини Житомира

  

Последнее изменение Вторник, 19/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework