Ремонт доріг на Житомирщині, відповідно розпорядження Кабміну, вже розпочато

  Стартували роботи з середнього поточного ремонту однієї з двох ділянок у буферній зоні, що на автомобільній дорозі міжнародного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

  На даний час на об’єкті ремонту (км 11+000 – 19+000) працівниками підрядної організації проводиться вирубка дерев в смузі відведення для забезпечення безпеки руху під час безпосереднього виконання ремонту дорожнього полотна.

  Нагадуємо, що тендер, укладення та реєстрація договору на поточний середній ремонт даної ділянки шляху було проведено в минулому році, але фінансування на його реалізацію було відсутнє. В 2019 році, відповідно до розпорядження Кабміну від 6 лютого 2019 року №130-р, з державного бюджету буде виділено 92, 631 мільйони гривень для реалізації ремонту.

  Для інформації: усього по області з державного бюджету у поточному році планується витратити 397 мільйонів гривень, куди входять і проектно-вишукувальні роботи.

  До Переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2019 році увійшли ділянки шляхів М-21 Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, завершення робіт на Н-03 Житомир-Чернівці та мосту у Високій Печі, а також початок будівництва мосту через річку Желонь у буферній зоні.

  Прес-служба САД у Житомирській області

 Новини Житомира

   
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework