На підтримку онкохворих діток у Житомирі відбудеться пробіг «Біжу за життя»

  20 березня, на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про проведення в місті Житомирі спортивно-благодійної акції «Біжу за життя».

   Начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук зазначила: «Кожен з нас може долучитись до гарної справи та допомогти діткам, які потребують підтримки. Таким чином вони відчують, що не одинокі та мають підтримку від навколишнього середовища. Пробіг поділений на дуже зручні дистанції від 100 метрів до 5 кілометрів тому запрошуємо робити гарні справи разом».

  Благодійний пробіг «БІЖУ ЗА ЖИТТЯ» відбудеться 6 квітня о 8:30.

  Організатор пробігу ГО «Family Run Club Житомир» за підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

  Мета забігу – збір коштів на лікування дітей з онкологічними захворюваннями.

  Очікуване число учасників становить не менше 300 учасників.

  До участі у пробігу запрошуються представники компаній і всі жителі та гості міста Житомира. Для учасників різного рівня підготовки передбачені наступні дистанції: 5 км, 2.5 км, діти 100м та 300м

  Траса пробігу: вул. Пушкінська , бульвар Старий, парк культури і відпочинку, вул. Фещенка-Чопівського, провул. Червоного Хреста, вул. Пушкінська, бульвар Новий. Старт і фініш пробігу: бульвар Новий (біля кінотеатру «Жовтень»).

  Мінімальний внесок участі з дорослих -150 грн, з дітей -50 грн

  Усі зібранні кошти організатори передадуть на лікування маленьких пацієнтів у відділення онкогематології обласної дитячої лікарні. Електронна реєстрація учасників буде відкрита до 05.04.2019 р. Переможці та призери благодійного пробігу отримають цінні призи. Усі учасники, які вийдуть на старт, отримають сертифікат учасника.

  Пам’ятайте: раз добром зігріте серце повік не охолоне.

  Детальна інформація за телефоном (097) 249-19-60

  ПРИХОДЬ! БІЖИ! ДОПОМОЖИ!

  Форма для реєстрації https://goo.gl/forms/34cyHTibNXQqppFE3

Джерело: Житомисрька міська рада

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Пятница, 22/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework