Відтепер у чергу до сервісного центру МВС у Житомирі можна зареєструватися онлайн

  Зареєструватися в електронній черзі онлайн в сервісний центр МВС у Житомирі на будь-який зручний для клієнта час стало можливим завдяки Електронному кабінету водія.

 

  Електронний кабінет водія – онлайн-сервіс, який відкриває ряд можливостей перед власником транспортного засобу. Зокрема, завдяки новації можна дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й оплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС. Ще донедавна в Житомирській області така опція була доступна в сервісних центрах Коростеня, Бердичева та Новограда-Волинського. Тепер клієнти отримали можливість зайняти чергу «з дому» у територіальний сервісний центр МВС у Житомирі.

   Онлайн-сервіс доступний на сайті e-driver.hsc.gov.ua та на Урядовому порталі kmu.gov.ua у розділі «Електронні послуги». Доступ до е-Кабінету здійснюватиметься за допомогою цифрового підпису, MobileID або BankID (у тому числі через ПриватБанк).

  Слідкуйте за нововведеннями сервісних центрів МВС на сайті hsc.gov.ua або на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Регіональний сервісний центр МВС в Житомирській області

 Новини Житомира

  

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework