Знайшовся власник 3-річної рисі, яку на початку цього року знайшли у гідропарку Житомира із травмованою лапою

  Він надав до Державної екологічної інспекції пакет документів, якими намагається довести право власності на червонокнижну тварину.

  Як повідомив нам у телефонній розмові старший державний інспектор з охорони навколишнього природнього середовища Рівненської області Ігор ЖАЙВОРОН, цих документів виявилось недостатньо, аби вилучити рись із рівненського звіринця. Тому тварину надалі утримуватимуть у Рівному. А чоловіку, який заявив про право власності на хижака, лишається хіба що звертатись до суду, - пише rivne1.tv.

  Віддавати рись не бажає і директор зоопарку Олег Павлюк. Адже має сумніви у тому, що рись взагалі потрапила до чоловіка законно.

  Нагадаємо, 21 січня 2019 року у Житомирі мешканці звернулись до екологів з інформацією про травмовану рись, яка розгулювала неподалік гідропарку. У неї була пошкоджена передня лапа. Ветеринари дійшли до висновку, що ймовірно тварину утримували у домашній умовах і вона вела малорухливий спосіб життя. Після надання медичної допомоги, хижака привезли до Рівненського зоопарку, де вона перебуває і нині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Спочатку фурор, емоції, а після — здоровий глузд та відповідальність: чому рись Бориса передали до Рівненського зоопарку?

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 26/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework