Екс-учасник "Голосу країни" із Житомирщини підкорював оперу в Дубаї

  Олевчанин Віктор Данюк, учасник проекту «Голос країни», виступив у славнозвісному приміщенні опери в місті Дубай, Об’єднані Арабські Емірати.

  Віктор виконував роль Амура в електро-рок-опері під назвою «Orpheus and Eurydice Forever». У таку подорож він відправився не сам – участь у відповідному проекті також взяли його колеги та співаки, з якими він неодноразово співпрацював в різних музичних проектах. Виступи українців в місті Дубай тривали три дні, - olevsk.com.ua.

 Віктор Данюк поділився своїми враженнями від міста: «Масштабність та величність споруд, доступне та супер технологічне метро, привітливі та ввічливі містяни (причому переважна більшість їх – іноземці), чистота в усіх її проявах (чисті дороги узбіччя та вбиральні), кричуща розкіш та багатство, відносно не дороге таксі, яким зручно добиратися в будь-яку точку міста. Я можу довго перечислювати позитивні враження, бо негативних майже не було. Ну, хіба що, високі ціни майже на все, хоча в маркеті можна було спокійно скупитися і поїсти».

 Крім того, Віктор висловлює щиру подяку композитору та автору проекту Михайлу Брунському, генеральному продюсеру проекту Олені Брунській та всій великій команді, які дали змогу реалізувати себе в такому масштабному дійстві.

53188011 2231412507110949 2489541341738958848 o 735x400

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework