На Сході України загинув 22-річний десантник з Житомирщини Сергій Ковнацький

  Стало відоме ім’я українського військового, який загинув унаслідок бойових дій на Донеччині в неділю, 25 березня: Сергій Ковнацький, 22 роки, з Житомирщини, боєць 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

 

  Як передає antikor.com.ua з посиланням на місцеві ЗМІ, Сергій загинув вранці внаслідок поранення в голову в районі шахти “Бутівка” (околиця Донецька).

  “Глибоко сумуємо у зв’язку з трагічною загибеллю народного героя, учасника бойових дій на Сході України, бійця десантно-штурмового взводу ВДВ, жителя смт Пулини Ковнацького Сергія Миколайовича. Наш мужній 22-річний земляк загинув під час виконання бойового завдання 25.03.2018 року”, – ідеться в повідомленні на сайті Пулинської районної державної адміністрації та районної ради (Житомирська область).

  Сергій Ковнацький народився 27 серпня 1995 року в селі Ясенівка Червоноармійського району (нова назва – Пулинський) Житомирської області.

  Навчався в школі у рідній Ясенівці (до 4-го класу), надалі – в Зеленополянській та Червоноармійській ЗОШ.

  У 2013 році закінчив Червоноармійський професійний ліцей, здобувши професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, слюсара з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, водія автотранспортних засобів.

  Захоплювався футболом.

  Вступив на військову службу за контрактом у квітні 2016 року, пішов у десантно-штурмові війська, 95 одшбр ДШВ ЗСУ, повідомляє “Житомир.info” з посиланням на голову РДА.

  Не одружений.

  Залишились батько Ковнацький Микола Леонідович – теж учасник бойових дій у зоні АТО, мати, брат і сестра.

  Як інформувала “Новинарня“, 24-25 березня, на фронті після тривалого затишшя сталося різке загострення, зокрема в неділю було зафіксовано 44 обстріли.

  Загиблий 25 березня Сергій Ковнацький – шоста бойова втрата українських військ з початку “всеохопного весняного перемир’я” та сьома – в березні 2018-го.
Перед цим було 11 днів без бойових втрат.

 Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 28/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework