У Малині виготовили 434 тони паперу для виборчих бюлетенів. ФОТО

  Для друку виборчих бюлетенів буде використано 434 тонни паперу вітчизняного виробництва Малинської фабрики.

 

  Центральна виборча комісія (ЦВК) і поліграфкомбінат «Україна» показали, як виглядатиме бюлетень на виборах президента 31 березня.

  Як повідомили під час брифінгу представники Комісії та «Поліграфкомбінату», на друк бюлетенів для президентських виборів із держбюджету витратили 165 млн 587 тис. гривень. Нині друкується 30 млн 441 тис. бюлетенів, які розраховані на перший тур президентських виборів.

  «Бюлетень цього року — найбільший за розміром за час незалежності — 20 на 80 сантиметрів. Стандартна упаковка бюлетенів містить 500 примірників і важить майже 7 кілограмів. Ми порахували, що за час виконання цього замовлення буде понад 60 тисяч упаковок бюлетенів», — сказав він.

  Голова Центральної виборчої комісії України Тетяна Сліпачук наголошує, що наразі поліграфкомбінат «Україна» друкує бюлетені лише для голосування в першому турі виборів президента України 31 березня 2019 року.

  «Я хочу ще раз наголосити, що сьогодні йде друк виключно бюлетенів для голосування на виборах президента 31 березня 2019 року. Про друк жодних інших бюлетенів йтися не може, тому що ні форму, ні зміст цього бюлетеня ще не затверджено ЦВК, оскільки нікому невідомо, чи буде другий тур і хто буде внесений до бюлетеня», — повідомила вона на брифінгу в четвер на поліграфкомбінаті, де журналістам продемонстрували процес друку бюлетенів.

  За словами Тетяни Сліпачук, якщо скласти всі виборчі бюлетені в один ряд, то їхня довжина буде 24 тис. 354 км.

  «По суті, така відстань між Києвом і столицею Уругваю Монтевідео. Площа всіх замовлених бюлетенів становить майже 5 кв. км — це площа 70 футбольних полів», — зазначила вона.

  Голова ЦВК нагадала, що спеціально створена контрольна комісія з представників кандидатів у президенти стежитиме за процесом виготовлення бюлетенів.28031816 2

28031816 3

28031816 4Джерело: infomalin.biz

 

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework