На Житомирщині молодик побив і обікрав 52-річного чоловіка

  Днями до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про напад на чоловіка на одній з вулиць райцентру.

 

  Невідомий побив потерпілого та відібрав його речі. У причетності до розбою правоохоронці обґрунтовано підозрюють 17-річного молодика. Триває досудове розслідування.

  Потерпілий, 52-річний житель м.Коростеня, розповів правоохоронцям, що близько 22 години того дня повертався додому з роботи. Коли підходив до під’їзду свого будинку, на нього раптом напав якийсь молодик і, застосовуючи фізичну силу, обібрав кишені. Зухвалець викрав гроші, мобільник та інші особисті речі. Самому чоловікові після такої «зустрічі» довелось звернутись за допомогою медиків.

  Зважаючи на обставини, слідчі кваліфікували подію за ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

 – Для розкриття цього злочину ми вжили низку першочергових заходів, серед яких аналіз вилучених записів з камер відеоспостереження, перевірка осіб, раніше судимих за аналогічні злочини, та відпрацювання місць можливого збуту викрадених речей. У сукупності такі заходи дозволили нам викрити причетність до вказаної події місцевого молодика, - повідомив начальник Коростенського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

  Обґрунтовано підозрюваний поліцейськими 17-річний житель райцентру уже є фігурантом кримінального провадження за фактом розбійного нападу, вчиненого нещодавно. Свою вину у новому протиправному діянні хлопець визнав.

  Досудове розслідування нині триває. За чинним законодавством молодикові може загрожувати до 10 років позбавлення волі.28031830 1

28031830 2Відділ комунікації поліції Житомирської області

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Пятница, 29/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework