Травмовано троє: У Житомирі нетверезий водій «Кіа», не вписавшись у поворот, скоїв лобове зіткнення з поліцейським авто

  Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі 30 березня в обласному центрі. Встановлено, що водій «Кіа» перебував у стані сп’яніння. Розпочато досудове розслідування.

 

  Близько 1.50 водій автомобіля «Kia Sorento», 43-річний житомирянин, виконуючи маневр повороту на вул. Велику Бердичівську і рухаючись при цьому на високій  швидкості, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з службовим автомобілем поліції «Renault Dokker». При цьому авто правоохоронців рухалось з проблисковими маячками під керуванням старшого слідчого Слідчого управління ГУНП в області.

  У результаті ДТП обидва водія отримали травми та були ушпиталені до міської лікарні м. Житомира. Також тілесні ушкодження отримала пасажирка автомобіля «Kia», 42-річна житомирянка, їй було надано медичну допомогу.

  За результатами проведених експертних досліджень встановлено, що водій «Кіа» перебував у нетверезому стані. Нині його затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

  Потерпілий поліцейський, 29-річний капітан поліції, перебував у складі слідчо-оперативної групи ГУНП, яка документувала іншу дорожньо-транспортну пригоду. У момент ДТП з «Kia Sorento» поліцейські супроводжували транспортний засіб, причетний до ДТП у Новоград-Волинському районі, на спецмайданчик в обласному центрі.

  Нині триває з’ясування всіх обставин ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework