«Супутнику» — 50! Політ — нормальний: півстоліття тому в Новограді-Волинському урочисто відкрили відомий у місті універмаг

  У березні 1969-го року на вулиці Леніна, а нині — Шевченка, відбулося урочисте відкриття універмагу «Супутник» в Новограді-Волинському, що складався з 22-х секцій, які обслуговували близько сотні продавців.

 

  На той час це був найбільший магазин і за площею, і за кількістю працівників, і за асортиментом товарів.

  Кожна секція мала свій телефонний апарат, по радіо транслювалася музика і реклама. В універмазі проводилися виставки-продажі з демонстрацією одягу працівниками магазину. Першим директором універмагу був Петро Терентійович Махновецький.

  З дня відкриття у магазині працювали: А.М.Сулогуб, Г.В.Ковеня, Я.О.Бондарь, Я.Т.Левицька, Г.Ф.Оржеховська, О.К.Калошина, Г.П.Стародуб, Н.Прокошина, Т.Кривошеєва, Л.Б.Доброжанська, Л.П.Ковальчук, В.Н.Козінська, Р.В.Кондратюк, Г.П.Гурза.

  Багато працівників, котрі працювали у «Супутнику», продовжили реалізовувати себе у сфері торгівлі й надалі, не змінюючи традиції і досвіду.

  У 2008-му році був проведений капітальний ремонт будівлі. Оновили фасад, видозмінили внутрішнє оздоблення, переобладнали відділи для більшої зручності і комфорту покупців.

  Берегиня звичаїв та порядків магазину вже багато років — Леоніда Іванівна Гришкова. Сучасний «Супутник» — це торговий дім із широким асортиментом товарів.

  На 1-му поверсі знаходиться великий вибір будівельних матеріалів для будь-яких потреб споживача: покриття для підлоги, фарби, будівельні суміші, вхідні та міжкімнатні двері, побутова хімія, інструменти, кріплення, сантехніка та багато іншого за низькими цінами. Тут є можливість замовити товари для ремонту оселі на будь-який смак.

  На 2-му поверсі — широкий асортимент великої і дрібної побутової техніки, товарів для дому. Працюють лише з надійними постачальниками. Увесь товар забезпечений офіційною гарантією від виробників. Продавці піклуються про своїх клієнтів, надаючи повну інформацію про кожен виріб. У випадках несправності техніки, товар обмінюється на новий або покупцю повертаються гроші.

  У відділі газових плит та витяжок представлений найбільший вибір у місті плит від провідних виробників. Газова, електрична, комбінована плита чи вбудована техніка від італійських виробників стане незамінним помічником на кухні.

  У відділі побутової техніки діє «Дисконтний клуб» за системою накопичувальної знижки. Це дозволяє заощаджувати значні кошти. Наприклад, купуючи пральну машину чи холодильник, ви можете зекономити 600 грн. і більше.

  Доставка техніки покупцям здійснюється як по місту, так і в будь-яке село.

  Відділ побутової техніки співпрацює з місцевим авторизованим сервісним центром «Майстер», тому питання ремонтів за гарантією і без гарантії вирішуються з максимальною користю для споживача.

  Відділ радіодеталей має в асортименті понад 4 тис. найменувань — найбільший вибір у місті електронних компонентів та комплектуючих, інструментів та обладнання, блоків та елементів живлення, кабельної продукції, витратних матеріалів.

  На 3-му поверсі можна придбати або замовити якісні меблі у кімнату, вітальню чи кухню. Офісні стільці замовляються у харківського заводу-виробника, що гарантує низьку ціну і регулярні поставки.

  Дитячий відділ порадує відвідувачів одягом власного виробництва з якісних та натуральних тканин, іграшками, товарами для немовлят. Уся швейна продукція для дітей сертифікована та має санітарно-гігієнічні висновки.

  Для модниць — вишукані прикраси у ювелірному відділі, а у відділі декору — чудові картини, посуд, постільна білизна та ще багато іншого, що зробить вашу оселю затишною і вишуканою.

  Велика парковка дозволяє зручно і безпечно залишити свій автомобіль біля магазину, навіть для великої кількості відвідувачів.

  Магазин постійно вдосконалюється, розширює асортимент товарів та спектр послуг, щоб максимально задовольнити потреби споживачів. На практиці втілюємо наше головне гасло: «Покупець завжди правий».

  Працівники «Супутника» завжди раді зустрічати всіх, хто в різні роки працював у магазині, а також — жителів та гостей міста.

  Без вихідних, сім днів на тиждень, працює дружний колектив «Супутника».

  Вітаємо всіх працівників магазину «Супутник» із 50-літтям із дня відкриття!

28031837 1

Джерело: zvyagel.com.ua

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Среда, 03/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework