Піар-акції на людських нервах: як «газовими» заголовками морочать голови

  «Перемога» - кричали місцеві політичні сили. Вуалюючи під цим словом слизьке поняття «зрада». 850 тисяч штрафу від державного регулятора НКРЕКП «Житомиргазу», копаючи яму підприємству, що 24 години 7 днів на тиждень безперебійно та безаварійно розподіляє газ, - пише Константин Иванченко  на insider.zt.ua.
  "Третій рік, через мізерну частку в тарифі, що складає 0,63 коп із 8,55 гривень за спожитий кубометр газу, Оператор ГРМ «тоне» в збитках. З підприємства тікають кадри, а у тих, хто лишився – сіпається око. «Газова тема» - така смачна, особливо перед виборами. Але чи хвилює питання безпеки 360 тисяч людей, що споживають газ на Житомирщині? Три роки тому востаннє переглядався тариф. 0,63 копійки – ось в яку ціну Держрегулятор, та й влада вцілому, оцінює безпеку та комфорт громадян. А газ, безпека – це не іграшки.

  Держрегулятор НКРЕКП, що оштрафував на 850 тисяч гривень 11 операторів ГРМ, сам же і «видав» Кодекс газорозподільних систем ще у 2015 році. Там вже йдеться про приведення об’ємів газу до стандартних умов. Самі собі протирічать? Чи політичні акції перед виборами? Допоки людей «ввязали» в інформаційні ігри з підприємств через мізерні зарплати тікають кадри, а мережі продовжують старіти…", - зазначає автор. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення НКРЕКП про накладання штрафу на ПАТ «Житомиргаз» буде оскаржене

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 05/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework