У Бердичеві «вісімка» вскочила до ями. Винні в Житомирській області? ВІДЕО

  Благими намірами вимощена дорога… до каналізаційного колодязя.

   У цьому переконався водій «вісімки», що прямувала вулицею Паризької Комуни в Бердичеві. Каже, їхав у справах, як побачив знайомого. Пригальмував, здав назад… і в’їхав прямісінько в яму. Старий добрий «ВАЗ» пошкоджень не зазнав, тож про аварію мова не йде, але правоохоронців чоловік таки викликав – із наміром з’ясувати, хто ж винен у тому, що ані люка колодязь не має, ані будь-якого попереджувального знаку.

  Що ліворуч від ями, що праворуч – все перерите, нарікають Дмитро та мешканці прилеглих 35-го й 37-го будинків. Десь – яма, десь – традиційне деревце зі стрічкою. Мало не щодня цим шляхом ходять до школи-зі школи діти, із приходом тепла активізуються велосипедисти й скутеристи. Та й люди тут мешкають – самого цього факту, задається, вже достатньо. Як можна так ремонтувати, задаються питанням?

  Саме наприкінці жовтня минулого року у Бердичеві оголосили, мовляв, кошти на капітальний ремонт кількох вулиць місту виділить область. Управління дорожнього будівництва та інфраструктури облдержадміністрації, а не місто, виступатиме замовником робіт, воно ж розпоряджатиметься коштами, призначатиме виконавця та контролюватиме хід ремонту. До списку «щасливчиків» потрапила і вулиця Паризької Комуни (на ній планувалося здійснити капремонт тротуарів).

  На частині вулиці вже встановили нові бордюри, на частині ж іншій й досі їздити та ходити доволі небезпечно.

Репортаж Олександра Єжеля, trkvik.tv

 Новини Житомира

    

Последнее изменение Пятница, 05/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework