На Житомирщині контрактника за крадіжку військового майна засудили до 9 років за ґратами

  Солдат також має відшкодувати понад півмільйона гривень.

   На Житомирщині контрактник за крадіжку військового майна отримав  9 років позбавлення волі. Про це УНІАН повідомив перший заступник військового  Житомирського гарнізону  Олексій Рихлюк.

  За його словами, військова прокуратура  довела у суді вину військовослужбовця, який викрав із військової частини деталі інтерактивного комплексу імітаційного моделювання бойових дій.  "Контрактник був оператором групи імітаційного моделювання і мав доступ до комп‘ютерного класу із унікальним обладнанням. Обслуговуючи комплекс «солдат-хакер», злочинець незаконно заволодів його деталями. Комплектуючі крадій збував",- уточнив Рихлюк.

  5 квітня, Богунський районний суд Житомира  засудив військовослужбовця  до  9 років позбавлення волі за порушення ч.3 ст. 410 Кримінального кодексу України. "Також задоволений цивільний позов, за яким солдат-крадій має відшкодувати частину завданої матеріальної шкоди в розмірі 597 тисяч гривень", - зазначив Рихлюк. Решту збитків повернули військові прокурори спільно із спецполіцією в ході слідчих і розшукових дій - предмети злочину  вилучили у підприємців у Києві та Львові. 


Новини Житомира

 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework