У Новограді-Волинському освітили парк, але на дитмайданчику можна «відрізати шматок попи»

  Цими днями комунальники в Новограді-Волинському відновили освітлення у Парку культури й відпочинку. У минулий четвер яскраво засяяла центральна алея: ще напередодні там світив лише один ліхтар, а після ремонту — аж 26!

  На початку цього тижня було проведено ремонт ліхтарів на інших алейках. Тепер є освітлення навіть за «літнім кінотеатром», де багато років панувала темінь, - пише zvyagel.com.ua.

  Втім, запалено не всі ліхтарі — десь біля десятка залишилося непрацюючих. Хтозна, чи в комунальників не вистачило лампочок, чи виникли складнощі з ремонтом, чи, може, вирішили, що й проробленого — досить…

park1 color

  Цієї п’ятниці має відбутися огляд центральної частини міста з метою фіксації всіх дрібних недоліків (відсутні урни, побиті лавки, непрацюючі ліхтарі тощо) з метою їх усунення. Про що йшлося на засіданні оргкомітету «Лесиних джерел», де одним із пунктів підготовки записали наведення благоустрою.

  Але вже зараз можна дати підказку працівникам комунальних служб: дитячий майданчик у Парку культури й відпочинку перебуває у небезпечному для дітей стані. Прогнилі дошки, які відриваються від кріплень, зламані «коники», розтрощені гірки, на одній із яких метал тріснув так, що загрожує «відрізати малюку шматок попи», — як зауважила одна з молодих мам.

  Містяни сподіваються, що перші весняні кроки з наведення елементарного благоустрою в місті триватимуть і надалі. Тим більше, що все вищеназване, не потребує значних капіталовкладень.

Олег Брюханов 

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 09/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework