На Житомирщині активіст застосовує газовий балончик до водіїв, які неправильно паркуються. ВІДЕО

  У Коростишеві, що на Житомирщині, водії-порушники воюють із чоловіком, який змушує їх дотримуватися правил парковки і не ставити автомобілі на газонах чи займати місця для інвалідів.

  Доходить до рукоприкладства із застосуванням кулаків, газових балончиків та яєць, йдеться у випуску ТСН.

  Біля Коростишівської поліції зібрався натовп невдоволених. Сваряться між собою, а також з активістом, який забризкав їх із газового балончика за те, що вони нібито неправильно паркували автомобілі.

  "Поставила автомобіль біля свого магазину. Там земля, немає посадженої трави чи квіток", - каже жителька міста Людмила Варган. Потім до неї підійшов активіст і почав вимагати прибрати машину з газону. - Він стояв, направляючи на мене балончик, пирскав. Я почала падати, він мене доганяв. У мене горіли голова і вуха. У нього балончик дуже сильної дії". 

  Пан Володимир - інвалід другої групи. Припаркувався на місці для інвалідів біля супермаркету, коли той самий активіст почав вимагати звільнити місце.

  Таких водіїв, що постраждали від активіста в Коростишеві - десятки, кажуть люди. Те, що він робить, - самоуправство. Активіст каже, що бореться за краще життя у місті. Він має посвідчення громадського формування з охорони порядку, а тому має право робити зауваження порушникам. "Якщо я бачу якісь хуліганські дії чи порушення, то маю права втрутитися і припинити це", - розказує активіст Віктор Дідківський. Газовий балончик застосував до водіїв, бо ті кидалися на нього з кулаками. Як доказ – демонструє відео.

  Поліція дії активіста розцінює як самозахист. "Застосований газовий балончик для самооборони, оскільки вказаний громадянин під час зауваження активіста на нього накинувся", - каже заступник керівника Коростишівського РВ ГУНП у Житомирській області Сергій Данилюк.

  Паркувальних місць у Коростишеві бракує, каже міський голова. Цього року грошей на їх облаштування в бюджеті немає. Активіст, попри конфлікти, зупинятися не збирається. Люди ж обіцяють, якщо поліція не вплине, самі дадуть йому раду.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Новини Житомира

 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework