У Житомирі в рамках проекту Бюджет участі з'являться нові човні «Дракон» для греблі на воді

  Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради оголосила процедуру закупівлі - відкриті торги одного з проектів бюджету участі, який переміг у 2018 році на загальноміському голосуванні "ДрагонСіті" - гребля на човнах "Дракон" у місті Житомирі» на придбання човнів,  - човен «Дракон» 20-місний в комплекті, човен «Дракон» 10-місний в комплекті «Champion Dragon boat International racing standard» та весловий човен Аутрігер «Outrigger canoe OC-1».

   А також інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі: весла «Carbon Dragon», весла «TNP Dragon» та понтонна система (Понтони модульні).

  Метою проекту є популяризація веслування на човнах “Дракон” в місті Житомирі та залучення населення різних вікових категорій до активного дозвілля та занять спортом.

  Веслування на човнах “Дракон” дає змогу відчути себе частиною команди, оскільки загальний результат залежить від кожного члена команди  і тільки завдяки спільним зусиллям можна досягнути гідного результату.

  Детально ознайомитись з тендерною документацією можна за посиланням: https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2019-03-28-001535-ahttps://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2019-03-29-001620-a.

Прес-служба міької ради

Новини Житомира

 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework