На коригування проекту хірургічного корпусу в Новограді-Волинському треба більше мільйона гривень: у чому причина

  Розробник проекту будівництва хірургічного корпусу "Творча архітектурна майстерня "Ю. Лосицький" отримає додаткові гроші за його коригування.

  Така інформація з'явилася на порталі публічних закупівель Prozorro. У Новоград-Волинського міськрайТМО виникла потреба скоригувати проектно-кошторисну документацію, яку в 2012 році розробила "Творча архітектурна майстерня "Ю. Лосицький", - пише novograd.city.

  В обґрунтуванні йдеться, що за період будівництва з 2012 року відбулись інфляційні процеси, що призвели до зростання вартості матеріально-технічних ресурсів та середньомісячної заробітної плати в галузі будівництва. З огляду на це, виникла необхідність коригування робочого проекту. Проектно-кошторисна документація є об'єктом авторського права ТОВ "Творча архітектурна майстерня "Ю. Лосицький". Згідно законодавства у сфері інтелектуальної власності, автор проекту має виключне право на переробку, адаптацію, аранжування та інші подібні зміни.

  9 квітня з товариством уклали новий контракт. "Творча майстерня" запросила за коригування початкового проекту 1 252 425 грн.

  Сторони погодили календарний план виконання і фінансування проектних робіт. Вони мають завершитися у жовтні 2019 року.

 Проектно-кошторисну документацію на будівництво хірургічного корпусу в Новограді-Волинському розробила "Творча архітектурна майстерня "Ю. Лосицький". 12 жовтня 2011 року товариство обрали переможцем конкурсних торгів під час застосування процедури закупівлі в одного учасника і уклали договір на виготовлення проектно-кошторисної документації. Згідно з договором, проектування виконувалося в дві стадії: проект (затверджувальна частина) і робоча документація.

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 11/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework