У Малині невідомі, зламавши навісний замок, винесли приблизно 200 кілограмів макулатури та зо два десятка бобін кіноплівки

  Одного вечора в Малинському міському парку культури та відпочинку імені М.Миклухо-Маклая, поблизу Вічного вогню, виднілася заграва. Що сталося?

   Вранці наступного дня стало відомо, що із одного зі складських приміщень школи-ліцею № 1 невідомі, зламавши навісний замок і пошкодивши поріг, винесли приблизно 200 кілограмів макулатури та зо два десятка бобін кіноплівки, - пише zhytomyrschyna.zt.ua.

   Кіноплівку нічні крадії залишили неподалік школи, а макулатуру занесли аж до Вічного вогню й спалили. Нині цим фактом займається поліція.

  Навіщо було хуліганам палити макулатуру, пошкодивши плиту й тую десятирічного віку, завдавши чималих збитків міському бюджету? Та й чи задумувалися вони, що поруч із багаттям підведений газ до Вічного вогню, який міг у будь-який момент вибухнути, наробивши чимало лиха?

  Соцмережі облетіли фотографії й поламаних лавочок у міському парку.

  Як подолати цей вандалізм? Можливо, варто поліцейським ретельніше патрулювати місто у вечірній час чи повертатись до практики добровільних дружин, що допомагали правоохоронцям? До речі, декілька років тому була створена «Міська варта». То де ж вона?

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 11/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework